Ont i fotarna...

Underbar dag. Många kramar imorse. Fint väder. Det enda feliga va att min dragkedja inte funkade. Sen vilade jag, höll på att somna. Hem och hämta mama och Philiph. Uppsala! Duka. Fan va jag älskar Duka. Jättefina tallrikar men jag va för feg för att köpa. Sen for vi runt. Släppte av Philiph för att skriva kontrakt. Bauhaus. Dom hade skitsnygga gardiner. Men jag vågade inte köpa dom heller. Osäker på allt med färger och sånt. Men jag ska fan ha dom…sen IKEA. Fan va jag handlade. Jag hade jättekul! Onoff. Köpte min gröna dammsugare och hittade spisen jag vill ha. Allt är kul när man har pengar till det. Vi skaffade mat på Gränby och sen hem. Lyssnade på AIKs webbradio. Vi vann.Vi vann över Djurgårn för fa-an! Lyckorus. Härligt så innihelvete!

Vi ser hur solen stiger över Råsunda…

Ont i fotarna...

Underbar dag. Många kramar imorse. Fint väder. Det enda feliga va att min dragkedja inte funkade. Sen vilade jag, höll på att somna. Hem och hämta mama och Philiph. Uppsala! Duka. Fan va jag älskar Duka. Jättefina tallrikar men jag va för feg för att köpa. Sen for vi runt. Släppte av Philiph för att skriva kontrakt. Bauhaus. Dom hade skitsnygga gardiner. Men jag vågade inte köpa dom heller. Osäker på allt med färger och sånt. Men jag ska fan ha dom…sen IKEA. Fan va jag handlade. Jag hade jättekul! Onoff. Köpte min gröna dammsugare och hittade spisen jag vill ha. Allt är kul när man har pengar till det. Vi skaffade mat på Gränby och sen hem. Lyssnade på AIKs webbradio. Vi vann.Vi vann över Djurgårn för fa-an! Lyckorus. Härligt så innihelvete!

Vi ser hur solen stiger över Råsunda…

Vårsol på näsa

Jag såg ett spöke i Älmsta. Spöket såg ut som en Niklas. Jag vände mig om och tittade bak och då kom han. Jag såg honom ett ögonblick bara. Men jag är bombsäker på att det va han. Jättelång, målarbrallor och samma frisyr som han hade i somras. Jag vågade inte titta efter en gång till…fan va ont det kan göra…sen åkte jag hem. Och en tomte i röd mössa kom gåendes mot övergångsstället vid centrum. Jag tvärbromsade, för man får ju inte köra över tomtar hur som helst. Han gick över och vinkade till mig som ett råpucko. Det va en annan Niklas, en bättre Niklas…då blev det lite bra igen.


IKEA blir det på torsdag. Vare sig jag vill eller inte. Eller vare sig vad andra vill. Det blir så. Fan i helvete vad jag vill ha fördigmålat och färdigpackat. Jag tycker om doften av målarfärg…


Jag vill ha ömhet. Men det får jag ju inte. Mest av allt får jag snor. Men jag vill armar. Långa jävla armar och svettdoft. Men det kan man ju inte köpa sig. Det måste man förtjäna…och det gör tydligen inte jag.


Jag hatar att det har blivit som det har blivit. Och det är ännu jobbigare att jag vet om att jag är självisk som tycker så. Men det gör ont. Jag gillar inte förändringar, inte på saker som redan funkar bra. Jag får panik och hamnar i psykisk fosterställning. Gungandes fram och tillbaka…och så fram…och tillbaka…OCH SÅ LÄGG DIG NER IGEN! *total madness* Jag måste jobba bort det. Men jag vet inte hur. Det är så svårt att slänga sig…speciellt när man inte har nån att hålla i handen medans. Jag hatar den där näbbnästa bimboblondinen!

Imorrn har jag bakdag och häxan är ledig! *woho*


Jag mår fortfarande lite illa...

Saker händer hela jävla tiden. Just nu känns det mesta helt ostabilt. Jag vill att det ska lugna ner sig och det är förmodligen bara jag som kan få det till att göra det. Jag vill ha nycklarna till den där jävla lägenheten nu. Jag vill att Pekka ska målat klart och jag vill att flyttgubbarna ska komma med mina underbart vackra (och dyra!) möbler.

 

Just nu är klockan 06.38. Jag gick upp kvart över fem. Ställde mig i duschen och insåg att det är den 24:e idag. Att jag ska stänga idag. Och att vi bestämt att jag skulle få lite sovmorgon, eftersom jag måste jobba till halv sex idag. Så nu sitter jag och fördriver tiden med att skriva blogg innan jag måste åka till jobbet. Lalalalala…

 

Jag träffade min skrutt på macken i lördags. Min lilla älsklingsskrutt. Man får inte ha favoriter. Eller det får man. Så länge man inte gör nån skillnad på barnen. Dessutom jobbar jag inte nu. Så jag får favorisera hur mycke jag vill. Och han är min lilla skrutt. Vissa barn känner man bara extra för. Jag har en förmåga att ta till mig dom som har det svårast eller är ”missanpassade” på något sätt. Kanske för att jag e så jävla missanpassad själv. Jag tror dom behöver nån som lyssnar och ser dom istället för att bara tycka dom är jobbiga hela tiden…det är ju inte deras fel…

 

Nu åker jag. Jag bara hoppas att "nån" är på bra humör idag. Annars slår jag honom. Jag måste fan ha terapi tillbaka idag. Vårjackedags. Min luktar brandrök. Men det får dom tåla! Gonatt sov gott.


Bortskämd...

...and damn proud of it!

Jag va hos pappa igår. Hade jätteångest innan jag ringde. Sen åkte jag ner. Till stallet. Pratade skit. Sen åkte vi o käkade, fixade nycklar till gummeverkstan och sen tillbaka. Satt i solen och pratade. Det va riktigt skönt. Ventilerande. Han köper en lägenhet till mig om jag vill. Så jävla himmelskt det vore! Han verkar ha det bra. På många plan. Det känns bra. Sen åkte jag hem. Hämtade upp Strandbergh och vi for till Älmsta.

 

Jag akutbesiktade min bil idag…jag gick in på www.vv.se imorse. Min bil gick på körförbud första april. Shit. Och på bilprovningsbokningen va det ju telefonkö. Fyfan va jag hatar det. Kom fram. Norrtälje va uppbokat till och med juni. Fick en tid imorron (11-04-06) i Uppsala, Librobäck. Så jag tog den. Sen fick jag tips om Östhammar, klickade lite på datorn, snurrade runt, gjorde en halv kullerbytta och plötsligt hade jag en tid idag 17.20. Så jag tog tidig dag på jobbet. Åkte hem och Sofie kom ner, drog med henne till Philiph och sen åkte vi till Uppsala. Det va ett jävla svårt ställe att hitta. Librobäck. Åk på väg 72 mot Sala sen sväng av vid Gysinge. Ner till korsning. Sväng vänster. Under viadukten sen ser man den till höger. *antecknar i minnet* Gubben va vrång. Gubben sa att mina lyktor satt för högt. *fnys* Och inte fixade han det heller. Jävla gubbe. Återbesök inom en månad. Pappa sa att han skulle fixa. *I löööv my LUT*



 
Philiph på min säng om mina IKEAtavlor förställande zebror i flock:

P: ”Känner du inte att zebrorna tittar på dig?”

I: ”Nee…”

P: ”Då tycker jag att du ska börja känna det!”


Onsdag bakom ratt...

* info till dig, del I *
Niklas saknar dig, jävligt mycke. Det vet jag. Han sa det.

Varför ska alla jävla känslor vara så nyanserade och olika men ändå lika? Helvete va jobbigt det är! Just nu har jag massor med känslor som irrar runt i mig. Hämta spypåsen för nu kräks jag snart! Vad är viktigast i en relation. Passion, trygghet eller att man har roligt ihop? Man måste få göra sina misstag kanske…låta sig glida in i dom och sen försöka ta sig ut ur spillrorna av dom…man vet ju inte om det är rätt förrän man vet om det är fel….
Fan i helvete va svårt allt ska va då!

info till dig, del II
Niklas är i Karlstad, kommer hem ikväll - igen: jävligt mycke

GunBritt har lagt in en förfrågan om del av friår, den lilla skatan! Från första augusti till sista januari. *Ängla-kör*

Jag fick besök på jobbet av Stefan idag. Isaksson. Det aset. Han kom och va så trevlig så. Han talade om att efter sista maj tar mitt ungdomsgarantitjossan slut och då kontrade ajg med frågan om möjlighet till GunBritts friårsvick. Det gick så bra så. Dom prioriterade de som är mellan 20-25 år. Där ligger jag. De som har utbildningen. Det har ju jag. Och sen fick rektorn lov att önska ifall hon vill ha nån specifik på den platsen. Det borde ju för fan bli jag. Blir det inte det så lägger jag ner min medverkan i systemet och blir ereimit i de norska djunglerna.

Philiph och jag har varit på tur. Holmens. Vi har besökt platser vi aldrig varit på. Man kan hitta mycket bakom ett pappersbruk. Träd bland annat…och hus. Massvis. Sen skulle han vara generös och tanka. Kortet gled in så galant. Men de kom aldrig mer ut…vi sparkade på automaten ett tag…sen stoppade vi en prydlig lapp i felanmälningslådan. Jag passade på att putsa bort dom där jävla tassavtrycken från alla äckelkatter som folk låter springa lösa över Sverige. Äckliga jävla katter.

Jag är förföljd av ett grönt ludd. Jag hittade det på Linus tröja i måndags och sen dess har det dykt upp på de mest oväntade ställen i mitt liv...


RSS 2.0