Det sitter en gubbe i receptionen....

Simon har invigt min viiiita *Lidingö* soffa med sina fotar och fingrar. Jag säger bara en sak Vaaanish! Det går så bra så…det va riiiktigt nära att jag fick ha honom kvar.


 

Varför blir man kär i människor? Helene o Emily va här och fikade. Vi diskuterade en quinna dom känner. En hemsk quinna. Emily tyckte det va konstigt att en killen hon är ihop med kan tycka om henne…och jag undrar det med. Varför blir folk ihop med idioter? Är det för att dom är idioter själva eller är det för att dom inte tror att dom kan få bättre? Dumma jeflar….


Det regnade igår…det regnade så otroligt mysigt. Det synda va att det inte fortsatte längre än det gjorde.jag vill ha höst nu. Höst under en filt och massa värmeljus….

"Och så utrikes….

I USA har George Bush sagt nåt dumt igen och det tycker jag är bra,
för av allt för stora överraskningar kan man hamna i svår chock."


Det är mörkt....

Mörkt och tyst. Somnar snart...imorron är det fredag och jag ska sluta tidigt. Helg...den här veckan har varit jobbig. Men nästa vecka glittrar och veckan efter glittrar ännu värre...

Jag bor här nu. Tiden går så fort när man pysslar o håller på. Kvällarna flyger iväg. Och jag måste tvätta bilen. Jag vill till Barkarby och jag vill att det ska regna. Jag vill åka till Åland med nya båten. Och jag vill dricka vin imorron. Nu vill jag sova. Igenklien inte, men jag måste.....

"Skilj på kärlek och sex. All kroppskontakt måste inte leda till bröllop.
Även dåliga sexerfarenheter är nyttiga, för de lär dig uppskatta de bra.
Ibland måste man inte prata ut innan man har sex."


Tålamod min kära....

ASSÅ! Jag vet inte vad det är men jag vet att det saknas. Och jag vet visst vad det är. Men jobbigt är det. Läste en kommentar om en snorkel och kände mig överdrivet upprymd. Det va en fix. Nu behöver jag mer…det irriterar mig att jag ska vara så här svag. Jag suger åt mig som en svamp och nu kommer abstinensen. Jag borde vara varje knarklangares dröm. Så otroligt lättpåverkad. Nu menar jag inte att det som saknas har påverkat mig ”lätt”. Riktigt jävla rejält och välförtjänt….det enda jag hoppas på nu är att det finns en till som lider lika mycke… *hoppas hoppas hoppas*

Min säng hånar mig. Den ser så jävla perfekt ut. Den va bara dyr för att den va av walnöt. Jävligt opraktisk! Men mamma får be Micke komma o hjälpa….
 

Imorron börjar helvetet. Det kommer ta livet av mig…men jag ska kämpa mig igenom det för barnens skull. Dom bihöver mig, jag skulle fan klara det bättre själv än med dom andra puckona.


"Jag väntar vid din dörr jag längtar vid din dörr
väntar vid din säng längtar i din säng..."


RSS 2.0