Patetiska jävla as...

Du tror att du har funnit dig själv. Du tror att du är så jävla ball.
Men du är ett patetiskt jävla as som inte ens kan se mig i ögonen när vi ses.
Jävlar jävlar jävlar va arg du gör mig!

in the carwash...

Nu glänser min LUT så fint så fint. Jag åkte ner till Q8, smällde upp dörren å skrek: "Jag ska tvätta min biiil!" Den [otroooligt] snygga killen bakom disken påpekade snällt att han inte jobbade där. "Oj då, förlåt..." sa jag. Han va brutalt snygg verkligen. Då kom tanten och frågade vilket program jag ville ha. Så jag bah: "Vad är det dyraste?!" Och så fick jag det. Polett - Plupp - Carwash. Jag ställde mig bakom glaset och såg hur min LUT blev behandlad av skumgummipludderrollrarna. Den blev så fiiiin...men nu är den säkert översnöad. =(

Imorrn ska jag till Östhammar på besiktning. Woho...den kommer inte gå igenom. Det vore too good to be true. *i wish* Sen ska jag hem till tantdoktorn. Äckliga jävla pervokärring. [muttra] Nu börjar O.C. Fyfan. Nu känner jag hur livsglädjen lixom rinner ur mig ner i tårna. Men den kommer nog tillbax snart. Han slutar 22.00 så jag borde väl ha den tillbaka i huvet runt 22.30.

Igår va jag på finmiddag hos Carolaijn. Det va mysigt...levande ljus och en underhållande unge. Som satt och vinkade i tid och otid. Carro skickade läskiga sms till Jonas från min mobil. Men hans läste det först på quellen när jag ringde och påpekade att han fått sms. Han undrade om han skulle åka dit och dricka kaffe "nu". 22.00 en tisdagkväll.

Nu ska det rakas ben och plockas tvätt!
/- KAPTEN BERGLUND!

Lock me up and throw away the key...

Jag blev inlåst idag. På jobbet. Av en förälder till ett barn.

Picture this. Jag och sista lillbruttan för dagen sitter på golvet i lekrummet och bollar. Plötsligt hör vi hur det rasslar till ute i hallen. Hur dörren öppnas. Våra blickar möts med samma fråga bakom pannbenet; "Vem kan det vara?" En man iförd mössa träder in och lillbruttan lyser upp och kastar sig i hans armar. Kvar sitter jag på kalla golver med en boll i min famn. Vi pratar artigheter med varandra och dom säger hej då, vinkar och går. Jag plockar leksaker, släcker lampor, tömmer sopor och stänger av Mora Träsk. Sen tar jag tag i handtaget som leder ut i korridoren [friheten] men det är låst. Min hand rör sig automatiskt till stället där det borde sitta en nyckel att vrida om. Den finns inte där. Man måste ha en egen nyckel att stoppa in. Mannen i mössan har låst in mig. Och mina nycklar ligger i jackfickan i personalutrymmet. Om det var av välvilja eller ren elakhet han vred på nyckeln på utsidan vet jag inte. Vad göra? Tänkte snabbt igenom alla möjliga flyktvägar från avdelningen. Alla inkluderade snö och blöta strumpor. Jag kan ju faktiskt inte ställa mig och skrika rakt ut. Väl? Då slår det mig! Comradion! [Jag stavar med "c" för att det ser så mycket mer "Bond"-aktigt ut] Jag slår två ettor och den börjar rassla. "Mumin!" Skriker jag. Inget svar. "Muuumin!!!" Rassel och barnlek. "MUUUMIN!!!" Och Kicki svarar. "Har du lust att komma in till mig en stund, jag är inlåst!" - "Utifrån?!" hojtar hon och bubblar med skratt. Tydligen händer det ibland. Hon kommer med en snorunge på armen. Min räddning! Det va ju en jävla tur at jag inte va sist kvar och skulle stänga. *Tjitt pommpjhitt!*

Nu har jag ätit kycklinggoys och är skittrött och kall. Dom har värmeelement på Knonsum för 149:-. Sånn vill jag ha. Nu ska jag kolla på "Vänner" och gosa täcke. Sova tidigt för jag öppnar imorgon.

Pojke vinkar i fönstret till sin mamma när jag kommer in i rummet. Han tittar på mig och sen på Lena.
-"Hon är här idag igen..."

The look in you eyes makes me crazy....

Sunday, Bloody Sunday...

Segodag som blev spenderad framför datorn. *pickel pickel* Carro kommde och hämtade en köksstol. Hon ska homestyla inför deras husfärsäljning. Jag vill också köpa hus och måla och dona...

Snart ska jag titta på "En annan del av Köping". Så klockrent skönt program. Jag vill också jobba där. Men jag skulle nog inte klara mig utan skruttar. Jag såg Visje Josseboo i lekparken idag. Stog och tittade ner på honom med mamma och pappa som gungade på honom. Medans jag pratade med min pappa. "Jag hör av mig i veckan så kommer jag upp..." Tjohej du. För femtielfte gången i löftesraden. Men vi får väl se. Det vore rätt så kul.

AFROBOLL!

Fredag 12/1 - 07

Ålso known as kläääddkejkday! *woho* Jag ska titta på "Let's dance" snart! Jag känner mig så hipp! ^^, Och så ska jag smügkolla lite på "Little Britain". Mys mys mys...

Jag körde bil idag. I snö. Då kom det ett rådjur. Jag bromsade. Kände ABS:n vibbrera under fotsulan. Bambi klarade sig levande ur vårat möte. Och jag också.

[Jag saknar Nidlavv.]

Glasskaffe

Sluuurp!

Imorgon är det domedag. Nytt jobb. Nya tanter. Nya snorungar. I miss mina gamla teeeerribly! *snüft* Men det blir nog bra, utom lönen. Det är ju bara halvtid. Men halvtid är bättre än ingen tid alls.
*och glaset är halvfullt*

Igår försökte jag tvinga Jonas att ha analsex. Men han hade ingen lust så vi tittade på Ingvar Oldsberg istället. Sen läste han sin massagebok och jag läste "Grottbjörnens folk". Riktigt mysigt. Vi skulle passa så braaa som pensionärer! Sen somnade vi och jag drömde att jag skulle gifta mig med en som inte alls ville gifta sig med mig, och inte jag med honom. Igår drömde jag också att jag skulle gifta mig. Jag dubbeldrömmer. Som med barnafödandet.

Sofie, jag och Philiph ska gå på bio. "Djävulen bär Prada" och sen ska Sofie och jag få gå på Kiiinarestaurang! *wiiiie* Det är nog vårat enda gemensamma intresse. Hon har Hitler och Playboy och jag har IKEA och kameran. Så kineserna och deras mat är det som förenar oss. Fan va mysigt det kommer bli!

RSS 2.0