Why is the rum gone!?

Jonas kom igårkväll. "Vill du komma hit? Och titta på Pernilla Whalgren?" - "Nej men jag kan komma och titta på dig..." Fyfan va mysigt vi hade. Vi drack saft, käkade morötter, knaprade sötmandel och tittade på "Pirates of the Caribbean" under täcke. Sen ville han titta på nån cykla-mountenbajk-nedför-branten-slutta-utför-tävling. Då blev jag trött och vi sovde istället. Det är kul att prata i mörker när man är övertrött. Fyfan va jag skrattade.

Jenny ringde innan två inatt och trodde att hon hade hemnycklarna i bilen, så jag fick knata ner och ge henne bilnycklarna så hon kunde kolla. Marcus och Stefan va med.
Marcus: "Hej Ingela, det va länge sen...hej Ingela, det va länge sen!"
- Hon hade nycklarna i böxfixckan.

Idag ska jag få min bil om jag har en jävla tur! Jag vill jag vill jag vill! Jag ringde äckelgubben igår och frågade när han trodde den sku va klar. "Imorron om jag får jag som vill" sa han och sen hade han nån utläggning om hur man går tillväga och vad som va besvärligast. Jag fattade allt. Så vi får väl se om han hör av sig idag. Ska köra ner bilen till Jenny och gå till Philiph. Peppar peppar...jag hoppas allt går bra idag. Och om inte så får jag väl dricka min jävla saft ensammen.

Hej babebiba!

Carro o jag va ute och gåade idag. Först va vi och lämnade min bil till äckelgubben, sen knatade vi därifrån. Vi gick bortåt Gribby i en halvtimme, vände och sen hem till Carro. En runda på ca 1tim15min. Jävla duktiga vi är, vi kunde nog hurtat en bit till om inte klockan sprang iväg längre än oss.

Nu är jag billös. Helvete va handikappad jag känner mig. Imorron ska jag till jobbet. Jag börjar 06.00 så jag borde kanske gå och lägga mig redan nu om jag ska orka upp. Men jag hyser ju ett visst hopp om att Jonas ringer när han har slutat...

Jag tror jag bor granne med väktarvåldtäckaren...

"kool som få, smart som fan, i behov av lobotomi" - Jonas om Ingla, tjohej du!

RSS 2.0