Bloggbyte

Nu byter jag till min blogspot igen. För den är så fiiin...


http://anglafjant.blogspot.com/

[email protected]

Jag är sur. Sur som fan. Tänkte att jag skulle sova ut imorse och ställde klockan på 9.3o. IFALL ATT jag inte skulle vaknat redan. Vilket jag trodde var omöjligt. Men men, klev upp vid tio fortfarande astrött. Jag måste nog sova en vecka för att ta igen den här tentastressen. Jag ville åka till Östhammar med Philiph men han sov så länge så jag hann bli slö och sur och tappa humöret. Nu ska jag gå och hänga mig i dörrkarmen eller stänga in mig på muggen med en engångsgrill.

Men Björn lyser upp min vardag. Lilla söta Björn med lockligt hår och pinniga gelében.



Pinpong

Nu har jag lämnat in tentan i Pingpong. Och jag är hur slut som helst. Jag har skrivit på den i en vecka ju för fasiken. Men jag tog en brajk idag och hängde på Carro och Noah till Thuns. Jag och Noah köpte nya skor och Carro köpte barnkläder. Dessutom köpte jag en inflyttningspresent till Jonas. Om jag kan hålla mig så länge. ^^,

Jag kollar på nätpedofilerna nu igen. Ush va hemskt det är. Hur fan ska man göra? I Sverige är det inte olagligt att skriva "Vill du ha sex med mig?" över nätet till minderåriga. Vilket det i allra högsta grad borde vara. Gud va proppade fängelserna skulle vara om poliserna skulle sätta sig och leka chatt  en eftermiddag om det VORE olagligt. Ujuj.

Morot

Jag skall käka chickybits om en stund.

Idag var jag ute på promenad. Det blåste som fa-an. Vad är det vi gör med vår jord?! Lägg av med det på en gång! Jag gick en runda på kanske 2o min och drygt 2ooo steg. Minsta lilla hjälper. Ska göra det imorgon också. Så det blir en vana. Tentan rullar på faktiskt. Jag kanske kan få känna mig ledig imorgon eftermiddag. Är bjuden på fika hos Carro. Det ska bli skönt.

Jag såg på melodifestivalen igår. Jag är enormt besviken på Sveriges livemusik. Det låter inte bra nånstans juh. Förutom lilla Martin. Lilla Martin låter alltid jättebra. Men för guds skull, vad hade lilla Martin på sig? Lilla Martins kompis Alexander hade man ju knappast väntat sig annat av än stödkrage och kragstövlar, men lilla Martin. Bylsiga skillbralls? Nej nej. Förövrigt. Denne Alexander Bard, jag är väldigt kluven. Jag menar dessa pedofilrykten som sprids, är dom sanna så är han ju en vedervärdig människa. Eller, pedofiler är bara vedervärdiga om de praktiserar pedofili. Men Alexander Bard är ju en underbart onormad person. Han är inte normal nånstans och det tycker jag är härligt. Så jag gillar Alexander Bard. (Om han inte är en praktiserande pedofil.)

Red headed sluts

För ett par dagar sedan såg jag på "Girls of the Playboymansion" - jag är en jävla realityTVjunkie - och då firade de Hef's (vi säger så, vi som känner honom) fördelsedag. Karln är 81 bast. Dom firade honom i Las Vegas med buller och bång. Drinkarna som nämndes var Skinny bitch, Purple hooters och Red headed sluts. Jownas goooglade dom och hittade på en egen. Red headed w-hore. Man-w-hore.


Och nu äntrade jag en bloggartävling. För första gången i livet.
Men jag är pessimist i grunden så det här lär ju gå åt helvete. ^^,


"Lilija har, i samarbete med Raz, en tävling där du kan vinna en tavla med Johnny Depp!
Tavlan är endast målad för den här tävlingen så ingen annan har en likadan :)
Självklart är jag med i tävlingen & det hoppas jag du också är?
Kolla in tävlingen
här för att delta du också. Lycka till! "

Tent-time!

Dödsångest

Jag är i en jävla gråzon just nu. Helvete helvete helvete känns det som. Ska försöka komma ut och gå imorron. Det ska vara fint väder säger dom och att gå frigör endorfiner. Jag behöver luft. *kippa efter andan*

PMS:attack

Igår lät jag Jonas genomlida en av de värsta PMS:attackerjag haft någonsin. Jag klängde och hängde och pep över allting. Det värsta var när han skulle vara kärvänlig och körde ner handen i jeansen på mig. Då fick jag panik, och eftersom jag stelnade som en ostbåge så fastnade han med handen. Så där satt vi ett bra tag. Sen fick jag för mig att jag var gravid och att det alls inte var PMS:en som orsakade detta tillstånd. Så jag började fråga ut honom om hans kulle ringa ambulans, om han skulle ta sitt ansvar. "Känn, känn den sparkar!" Men han tyckte jag kunde kasta bort den. Sen skulle han titta på nån hopp, spring och kast-gala. Då fick jag ju noll uppmärksamhet. Till slut gick han hem. (inte för att vi blev arga eller så - han skulle upp halv fem och jobba.) Så jag grät av ingen anledning alls och tittade på Per Morberg som hade läderhosen. Idag ska vi mysa till det och titta på finalavsnittet av "På spåret". Åh, Ingvar!

Fooootnoooot:
Jag har balkongdörren öppen och det är inte ens kallt!

OCH NU CITERAR JAG!

... från aftonbladet igen...

"Madeleine har flyttat - till samma adress som Jonas -
Enligt hovet är det bärande väggar emellan."
Vad är det som är så farligt nu då? Får hon inte bo med honom? SLÅ NER VÄGGEN!
Tänk om min Jonas och jag gifter oss så kommer han få heta lika som Maddes karl.


"Alexander Bard - 'Jag föraktar Carola' "
Men lilla vän, vem gör inte det? Delar av bögvärlden då kanske...dom som HON föraktar. ^^,

Lök med äppelsmak

Havregrynsgröt är fan inte gott! Ni som tycker det kan skatta er lyckliga! Om ni låter bli att säga emot mig. "Jooo det ääääär sååå gooott!" Det är er åsikt. Dessutom strödde jag över äpple som jag hackade på min skärbräda som mestadels används till lök och vitlök. Päckelgröt med vitlöksäpple och kamel.

Tentamen

Jag har käkat massa pasta som jäser i magen. Imorron ska jag och Towe ta en promenad i solen, hoppas hoppas att den kommer imorgon.

Annars har jag inte gjort så mycket mer. Spenderat en hel jävla del i telefon med Jenny. Fick teleräkningen imorse och den har ökat från drygt 40 till 140 spänn. Betalat massa räkningar och diskat massa disk. Jag var och handlade mat och en "Drömhem & trädgård". MED KÖKSSPECIAL! ^^, Bättre än porr. Det ÄR porr!

Dagens ord: Hållbar utveckling

Ozzy Osbourne

Citat från http://www.aftonbladet.se/ :
Ozzyz memoarer i fara - han minns inte sitt liv.

- men lilla gubben då... ^^,

Jag lyssnar på Amy Diamonds schlagerlåt. Den var lagomt tunggungig tycker jag. Undra om jag ska ta en promenad innan jag börjar med tentan...solen lyser ju!


Nätpedofilerna

Om jag säger att jag ska äta efterblivna pannkakor till lunch, diskriminerar jag då?

Nu lägger jag ner recensionshelvetet! All heder till Hans och Nils-Petter som måste sitta och analysera hela tiden. Men nu är det nog. Jag tog en paus och kollade på Vänner och Outsiders. I Outsiders handlade det om udda relationer, det var ganska intressant eftersom vi i skolan just nu är mitt uppe i heteronormen och rotar. Ett inslag handlade om en lesbisk tjej som ville vara man men ändå var ihop med en heterosexuell kille som var kär i henne eftersom hon var kvinna kroppsligt men man själsligt. Om jag uppfattade det rätt. Det är grymt intressant med hur många konstalationer det finns. A L L  K Ä R L E K   Ä R   B R A   K Ä R L E K vill jag dock manifestera. Men however, efter Outsiders satte jag mig och pillade på recensionen igen och nu får det fa-an vara nog. Jag ska kolla på "Jakten på nätpedofilerna" innan jag kryper till sängs. Det är nog skitvanligt med gubbar som letar elvaåringar på nätet. Och det är säkert inte ens svårt. Det är en av anledningarna till att jag är livrädd för att skaffa barn. Näst intill omöjligheten att skydda dom från internets bad sides. Och från resten av världen. Scary shit.


Sanna Nielsen

Jag lyssnar på hennes låt från Schlagerfestivalen nu. Den var fin, men det brister lite i både det engelska uttalet och i tonerna. Dessutom så ska inte ballader vinna. Det är inte trevligt faktiskt.

Nu sitter jag här och degar. Bokrecensionen lurar i faggorna. I'm scared. Det är bara att köra igång. Maten är uppäten och jag ska muta mig själv med lite kaffe när jag är klar med den.

Inatt sov jag knappt. Jag vred och vände på mig och i huvudet surrade stora ord: "JÄMSTÄLLDHET - POJKE - FLICKA - GENUS!" Det snurrade som fan och nu är jag helt slut. Men jag fick godkänt på min artikelrecension i alla fall. Så jag har nog nåt hum om hur man ska göra. =)

Fredags TV

J ringde för en stund sen och frågade om jag ville ha en ny tv. Han mamma och pappa har köpt en ny 37 tums platt-TV och skulle göra sig av med sin gamla. Som är nästan dubbelt så stor som den jag har. Så jag fick den. Trevligt värre, det är ett åbäke till TV och svintung va det. Men också gratis. Den duger tills vi köper en egen platt 42tummare till vårat lilla huuus!

Snart är artikeln klar. I'm so proud. [Det var ett evig tjat - jag vet!]

Vårväder med snöyra

Solen skiner och snön svirar runt.

Jag försöker ladda ner första säsongen av "En annan del av köping" men har bara fått ner avsnitt fyra so far. Jag har kikat på en snutt och Linda har precis insett att hon är kär i Mats. Åh! Det är så puttinuttigt! Hon är så lycklig! ^^,

Nu ska jag leka skola igen. Jag är så stolt över mig själv som kom så långt igår. Ska försöka få tag i Carro för en fik också. Tjofräs!


Alla hjärtans dag

Igårkväll skrattade vi halvt ihjäl oss. Av ingen anledning alls. Vi drack kaffe och sen la vi oss och gosade lite. Allt var så jävla kul tydligen. Ett otal gånger trodde jag seriöst att jag skulle dö av andnöd. Han är så oerhört, fruktansvärt söt när han går upp i falsett och försöker skydda sig själv mot mina anfall. "Nej nej nej! Nej det tycker jag inte...nej inte på mig tack, ne-ej..." Och som alla vet betyder ju "nej" egentligen "ja". ^^,  Men imorse när vi vaknade så hade han bytt personlighet. Sur, grinig och elak. Och inget är fel när man frågar. Tydligen så var det hungern som var felet. När vi slörpat i oss frukosten, han youghurt och jag en halv sweetie [ det är en citrusfrukt som är grön och den smakade inte ett dugg sweet. Mer besk som grapefrukt - låt dig inte luras av namnet! ] så började han dikta ihop en barnbok om "Den fruktansvärda Znarkofagen". Han kallar mig så, av okänd anledning. Men jag skrev ner den och ska pilla ihop den i PowerPoint när jag får tid tänkte jag. ^^, Nu har han gått hem för att göra nytta och jag ska sätta mig och traggla med min vetenskapliga artikel. Men först måste jag ju läsa igenom dagens uppdaterade-blogg-skörd för att hänga med i svängarna. Inget nytt har hänt. Då är det är dags att göra lite nytta så jag får njuta av allahjärtansdagmyset utan skuldkänslor. ; )

Nu ska jag bege mig in i Word.
Tjofräs!

GI-middag ...

... eller inte. En massa potatis, gröna ärter och fiskbullar. Möljgen är det lite GI-varning på the fishbullst, men inte resten. Nåväl. Idag har varit en riktigt produktiv dag. Vi hade föreläsning imorse om Heteronormen, det va så jävla bra och intressant, bruden som höll i det var suverän och sen så är jag intresserad i ämnet. ^^, Sen käkade vi lunch, snackade lite med killen som har fluff-frilla och jag diskuterade barnafödande med Towe. Under seminariet skulle vi ta reda på vad en massa konstiga ord betödd. Mångkulturell, interkulturell, monokulturel, transnationell etc. Jag tyckte det va skitkul medans alla andra tyckte att det var pest och pina. Suck och stön. Så jag fick ont i huvet men tragglade på rätt så hyffsat ändå. Mitt bästa seminaruim hittills. Och så har vi ju så underbar lärare, lilla Ulf. Störtskön. "Imorgon ska jag åka till Gävle för att gå på finkultur...Brynäs." Jag tänkte bara "Ja jag gillar sport jag! Jag vet ett joggingspår där det varken finns joggare eller lampor!"

Nu ska jag ringa till mitt lilla gullefjun och se 'fall han har hämtat klart sin pappa från knäoperation. Har han inte det så ska jag plantera paprikor och persilja. Tjofadderuttan!

Graviditet

Så jäkla ostrukturerad jag är! Pyssla med hittan och dittan när jag har texter som ska tragglas igenom! Fyfäms! VI tar iallafall "ledigt" på torsdag så vi kan läsa in det sista och skriva recension. I lite lugnare tempo. Det här med skola är tufft asså.

Jag ringde pappa ikväll. Han lever och lät glad. Men bra var det inte. Jävla hjärta - funka som du ska!

Men nu ska Rachel faktiskt berätta för Ross att dom ska ha barn! Schhhh!

Konventioner hit och dit

Herre Jesus stressen äter upp mig. Imorse ringde Slåttergubben och frågade om jag kunde jobba, men jag avböjde till förmån för mina studier. Jag hade aldrig klarat att jobba idag. Inte om jag hade räknat med att komma förberedd till Seminariumet imorgon. Dom ringde vid halv sju nån gång och sen försökte jag somna om. Jag har sovit jävligt oroligt hela helgen. Vad beror det på? Jag hade ställt klockan på 9.oo och vaknade upp och såg att solen sken. Så jag rusade upp och för att hinna med en promenad i solskenet. Men inte då. När jag duschat och käkat frulle så var den uppslukad av äckliga moln. Så jag stannade inne och letade barnkonventioner istället, då ringde Jenny och pratade en timme. Sen hann jag läsa lite Månsson och värma soppa så ringde Towe och pratade en timme till. ^^, Men nu har jag tragglat mig igenom den och tog en paus för disk och sinnesfrid. Jag får se om jag hinner igenom allt som ska läsas. Håll en tumme.

Jag längtar efter soool!

Outsiders

Det är en brutta som är livrädd för ledningar. Ledningar och rör. Vilken oerhört ologisk rädsla. Killen måste sitta utanför när hon duschar och prata med henne. Stackars, stackars karl! En eloge till honom.

Vi åkte till Thun's som planerat, sen åkte vi till Norrtälje också. Mestadels för att leta skor till mig. Men dom skulle komma in till butiken vecka tio. Men vi hann med lite annat också. Fröer och planteringskrukor! Sen får vi se om jag måste plantera ut som i balkonglådan eller på nån täppa utanför vårat lilla huus. Förhoppningsvis det senare.

Nu är det en kille som inte vågar gå ut för att han är rädd för att han ska klå upp gamla tanter. =S Och dottern tar hand om honom. Sad.

Thuns!

Idag ska jag och min höna åka till Thun's för att umgås. Förmodligen kommer jag slarva bort honom [som vanligt] och jag får leta reda på honom bland tant-BHar och strumåbyxor. Förtmodligen drägglande efter nåt litet ungt lammkött, Henrik hette han sist va? ^^, Fast jag har ett mission också. Nya skor.

"JA! TÄNK DIG EN RÄKSMÖRGÅS MED BARA MAJONÄS OCH ETT SKIVAT ÄGG!"

image51

Herre gud! Vi måste ta ett nytt kort på oss.
Ja det vaaar dååå min vän!

Min rival ...

Just nu är jag andrahandsval. Jag låg nyss och gosade med Jonas ben för att få lite uppmärksamhet. Men karln har suttit i en timme och tittat på reprisen av "Antikrundan". Och sen zappade han runt och hittade "Antikmagasinet". Han är helt lyrisk över Knut Knutsson. Och här sitter jag. *sucka tungt*


image50

Björn Gustafsson & Björn Ferry

Nu har jag fastnat i youtubeträsket ! Skulle in och leta efter Björn Gustafssons sketch från Schlagertjoblänget igår... [ btw så är jag fortfarande upprörd över Christer Sjögren, men jag ska ladda ner låten och ge den en ärlig chans att strömma in mot mina trumhinnor ] och han är ju så söt att jag vill äta på honom! [ BabyfaceBjörn - inte Christer ... ] Lilla bubben. I min klass går det en pojke som vi kallar för "Botkyrkapojken", han är så liten och blyg så man vill bara krama på honom, skydda honom. Mammakänslorna väcks. Och det stör mig eftersom jag MAX kan vara fyra - fem år äldre. M A X !

Jag ska ta tag i mitt bullbak nu snart. Så när J kommer hem vid jortonnollnoll så ska jag vara klar med kafe, kamelbullar och Björn Ferry på tv. Iförd förkläde, med papiljotter i håret och pipan&tofflor i huggsta hugg. Kåt, glad och tacksam.

Fresten så sjönk båtjävlen igår också. Och jag grät. Som vanligt.

Men snälla Sverige!

Christer Sjögren i en popeurodänga? I dont think so. Ett klockrent fjäskförsök ju. Nej nej. Dessutom kommer ju E-type bli smällarg och skylla på nån helt annan om o-framgången. ^^,  Ikväll bojkottade J och jag Melodifestivalen och tittade istället på en flock amerikanska realitysoap-människor som käkade mask och badade i lera. Jag mår fortfarande illa.

Nu är det "Titanic" på tv3. För tio år sedan gick den på bio. För tio år sedan gick jag i högstadiet och levde på lakritschupachups, lyssnade på Five och andades "Titanic".

image49

Let's dance

Jag sitter och tittar på alla dansklipp från gårdagens Let's dance. Tina hade fått högst poäng tydligen, och hon var ju jättesöt. Till skillnad från Bygglovsbiffen. Den lilla slemproppen med inoljad fejktanbringa och brylkletat hår. Tänk dig fettfläckarna på lakanet efter en natt med honom. Det är ju så man ryser. ^^, Sen har vi lilla Karl-Petter. När han cha-cha:ade och quicksteppade tyckte jag att han var jättesöt [ men säg NÅGON som inte är söt när dom cha-cha:ar och quicksteppar! ] då såg hans sådär jättekoncentrerad och barnsligt lycklig ut. Men nu när han dansade samba och försökte se übersexxy ut så gick det inge bra. Dessutom pratar han ju rumpnissiska. Vilket borde vara till hans fördel tycker man. =/ Men programmet är värt att titta på enbart för musikens skull. Oh I love.

Dagens tistel: TV4:as "Dans-TV" som har jättelåg volym på själva dansklippen men när man klickar på ett nytt så kommer det en reklamsnutt med BAOTAVOLYM! "GLORIA GAYNOR TREDJE APRIL PÅ VIKINGLINE!" Skärpning för fan!

Ingvar Oldsberg

Jag städade och torkade av nästan hela lägenheten. Så ringde J och jag åkte till hans mor och far för att hämta upp honom men vi blev kvar där på fläskotlätt och pommes Anna. Per Morberg lagade tydligen pommes Anna på tv igår [ och det missade jag tack vare kassa gaygalan! ] det var i princip potatis, smör, salt och peppar. Flott men gott.

Nästa fredag tänkte jag att J och jag ska gå på bio, eller nån gång under veckan som följer i alla fall. Sweeny Todd är den enda film jag fåt thonom att bli intresserad av den senaste tiden. "Johnny Depp och Helena Bonnham Carter, sen behöver dom ju inte promota den nåt mer..." typ...så det ska bli mysigt. Jag har inte varit på bio sen Harry Potter och fången från Azkaban.

Idag fick jag en kram på ICA.


image48


Vårväder

Så underbart det är! Jag fick en energikick när jag kom hem från skolan och satte igång att storstäda köket! Ska fortsätta nu med torkning av golv nu. ÄNTLIGEN FREDAG!

QX gaygala

Jag hade förväntat mig mer av gaygalan faktiskt. Lite flärd a'la Babsan hade ju passat bra. Istället är det nog Pekka Heino som satt sin prägel på den. Det positiva är väl att det åtminstonde är lite stuns i Pia. Och så ger dom ju bort IKEAramar på löpande band. ^^, Jag kanske borde ringa dom och erbjuda mina tjänster till nästa år.

Nu är jag så trött på hållbar utveckling så att jag kan spy på det. Men imorgon kl12.oo kan jag släppa det för gott. Sen ska jag ta helg med Jonas och "På spåret". Jag längtar...


Hållbar utveckling

Jag letar och jag letar och hittar desto mer. Men är kass på att reflektera. Reflektera är nog det värsta jag vet. Och just därför måste jag dränka mig själv i reflektioner tills det sätter sig på hjärnan att "Det här är jag bra på!". Jag har fått till två läsloggar nu och ska köra igenom två läsbibbor innan jag somnar in för natten. Men nu väntar jag på "Fråga Olle" med Karl-Petter i spetsen. Karl-Petter ger mig kalla kårar. Han är skum på nåt sätt. Oj! Jag har 2o minuter på mig att göra klart en läslogg till. BRB!



*lite senare*

Nu kommer Karl-Petter. Passa er!

Knackelibang on the door

Nu är semlan slukad. Vi spenderade lite tid på youtube tillsammans med "En-annan-del-av-Köping-Tobbe". Han är för underbar. Ingen i världen skulle kunna skriva ihop en bättre karaktär. Vi är eniga.

Nu ska väl jag lägga mig och läsa lite om hållbar utveckling i praktiken och i skolan. Antar jag. Hur ska jag ha tid för spinning när jag knappt har tid med mig själv?

Tandläkarbesök

Jag behövde inte petala för det, men jag gjorde det ändå. Så jag slapp stora smällen nästa gång.

Jag har inhandlat varsin semla till mig och J. [ I nästan alla bloggar jag läser skriver alla om sina respektive i initialform - och varför ska jag vara sämre?! ] Jag drog iväg ett sms om att det blir pangkaka kl 16.3o, men han är så kass på att både läsa och svara på sms så jag kanske steker pangkakor förgäves.

Nu ska jag plocka skit från golvet [ papper, brochyrer, värmeljus och colaflarror ] och montera ihopa en stekpanna. Tänk, till och med IKEAs stekpannor är omonterade.

Anna Hibbs använder inte initalmetoden på sin karl dock . . .

Snömodd

Idag var vi ivög på roadtrip till Arboga. [ Ä N T L I G E N ! ] Jag packade med tre äpplen och vatten till mig ifall jag skulle få blodsockerfall och Jonas fick en banan. Vi körde på ganska bra, stannade och tankade i Hummelsta och sen körde Jonas resten av vägen. Vi hade bestämt i förväg att jag skulle få lov att gå in på IKEA i Västerås. När avfarten kom så sa han bara "Nej det hinner vi inte nu..." och swish så var den borta. Dumma, dumma!

Jeanette, Jomjom & Anders var hemma och åt spagetti. Ungen var helspattig. Inte blyg alls. Han fnissade och fnullade åt mig och det var skitskoj. Det spar så mycket tid om dom inte är tvärblyga innan dom lär sig känna igen en. Vi gick ut i snön och åkte pulka. Jonas njöt i fulla drag av dom dalande flingorna. När vi blivit tillräckligt blöta gick vi in och öppnade julklappen till Jomjom. En hoppande pipande mekanisk kanin. Den va så muk o fön tyckte han. ANders gillade inte ljudet på den alls. Men den var ju inte till honom. =P Vi drog en runda förbi Chris lägenhet och sen for vi och hämtade Denice. Då började Jonas mage trassla och dumma sig. =/ Vi satt och hängde en stund sen for vi. Jag körde, och denna gången missade jag inte avfarten till IKEA. Hela vägen dit pratade vi om att Chris hade slarvat bort sin nya mobiltelefon, och tre andra inom loppet av ett år och jag pladdrade på om hur jag aaaldrig hade tappat bort min mobiltelefon minsann! När vi kom till gabberåbsavdelningen tinger Jonas mobil, han svarar, stirrar förvånat på mig och räcker över luren. Det är Anki. Hon berättar att nån har hittat min mobiltelefon och har lämnat in den i kassan på IKEA. SÅ jävla typiskt. ^^, Men den kom till rätta och jag skickade ett tackSMS till snälla människan som hittade den.

Hemvägen var hemsk. Moddigt utan bara helvete. Det var nära att vi drattade mot döden ett par gånger men jag klarade biffen. Det blev pizza när vi kom hem och "En annan del av Köping". Torbjörn är så härlig. "Håll käften annars jävlar!" Planen nu var att jag skulle lägga mig och läsa lite sidor inför skolan, men jag orkar inte det. Att sitta bakom ratt och koncentrera sig på att inte dö tär på krafterna minsann! Så nu  blir det huvudstupa framåtläge i säng! TJOFRÄS!

                   


Försök till avslappning

Veckan har varit hektisk. Det var skönt att avrunda den med jobb. Meningen var ju att Jonas och jag skulle sitta i bilen brummandes till Arboga nu, kanske hade hunnit till Håga, men igår berättatde han kolungt att han skulle jobba förmiddag idag. "VI kan väl åka efter . . . " den hala jävlen. Inte åker man till Arboga kl14.3o för att sedan fika en timme och sen dra hemåt igen. Han är så knäpp ibland. Så nu bestämde vi att vi skulle åka imorgon istället. Annars sparkar jag honom i arslet. Jag pratade med John igår. "Mjau" sa jag - "Gurgel gurgel" sa han och skrattade. Jag tycker om små människor.

I torsdagskväll åkte jag till Carro och fikade, vilket vi inte gjort på två veckor, och hon hade berättat fär Noah att "när Ingela kommer så ska vi äta glass" så han gick omkring och skrek efter mig. Och när jag klev inte så smällde han ihop händerna, gick upp i falsett och utbrast "Ninna, NInna! Dlass!" Så det blev glass och bollibompa, sen kollade Carro och jag på "Du är vad du äter" och insåg att Anna Skipper har blivit lite mjukare och pedagogiskare.

Igår tog jag blodprov hos fabbo doktorn. Jag trodde att jag hade struma eller nåt. Men det trodde inte doktorn. Jag ska få prata med en kurator i alla fall. Vi får väl se hur länge jag orkar det. Nåt bra måste väl hända snart.

Igår storhandlade vi. För tusen spänn. Mest lax och cashewnötter. Så nu är frysboxen full - och jag som tänkte vara husmoderlig och baka bullar, Men då måste jag ju käka upp alla ikväll. Stackars mig. ^^, 

[ I'm the jalapeño on a stick ]


image44



RSS 2.0