Guld som glimmar...

...i vårsolen! Det va fem plusgrader imorse när jag vaknade! Fem! Nästan sommar lixom! *överreagera* Bästa sättet att börja en vecka på är ju att ta ett OSguld. (I Frankrike börjar veckan med söndag tror jag) Niklas kommer tralla som en liten kollibri imorron.

Bekräftelse
Det är ett behov alla har tror jag. Även om vissa behöver det mer än andra. Det handlar om hur säker man är i sig själv antar jag. Att söka bekräftelse hos andra människor är himla livsfarligt egentligen, lämna ut sitt välmående till andra som inte ens är medvetna om hur mycke ansvar dom har över ditt liv...

Bekräftelse är beroendeframkallande.
(Tack för att Du gav mig det...det har hjälpt nåt så fruktansvärt...)

GayArmy-Lars är elak. Fakta inte påhitt.

Kramsjukan

Ingela & Philiph spånar...

I: - "Jag borde skaffa mig en KK..."
P: - "Ja men då gööör du det!"
I: - "...men jag blir ju bara kär i dom!"
P: - "Ja men gör som spindlarna ... ta livet av dom efteråt!"

Att bo i en tändsticksask...

Tänk va billigt och bra det vore...

Jag har varit hemma idag. Precis hela dagen. Det va skönt. Jag har börjat inse hur underbart det är med sovmorgon. Att bara ligga där och vara i värmen.

Varför ska människor krypa in under huden på en, få en att älska dom och sen säga "Dig skiter jag i!" och bara lämna en igen? Det stör mig nåt så fruktansvärt...och jag har börjat tänka på det. Jag söker mig tillbaka till känslorna jag hade för tre-fyra månader sen...det är inte bra. Mestadels av tiden mår jag bra och jag vet ju att det kommer gå över. Känslor går alltid över. Men det är jobbigt medans dom håller på och härjar. Och det värsta är att jag låter dom hålla på. Jag tänker att om dom får avreagera sig så kommer dom snällt dra sig undan in tillbaka i nån vrå av mitt hjärta sen. Ligga och pyra tills dom är färdiga och blir små fjäderlätta fjärilar som bara finns där utan att göra ont...

Dagens låttips:
Let there be love
- Westlife eller Nat King Cole.
Den har ett sånt fanatiskt fantastiskt härligt gung...

Melodifestival!

Gud va tråkigt! Slötittade men ingen låt va bra. Det enda jag hoppas på är att elektriska bananbandet inte vinner...dom är läskiga.

RSS 2.0